Στυλ στρώματος και υπνοδωματίου

Μπορείτε να βρείτε πολλές μεταβλητές που πρέπει να έχετε υπόψη σας, παρόλο που χτίζετε διακόσμηση κρεβατοκάμαρας αυτό το είδος όπως κρεβάτι και κλινοσκεπάσματα, έπιπλα και φωτιστικά, φωτιστικά, δάπεδα και μίγματα χρωμάτων. Ωστόσο, ο πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να αποφασιστεί μπορεί να είναι το κρεβάτι. Επιλέξτε το κρεβάτι σύμφωνα με τις διαστάσεις της περιοχής σας. Φανταστείτε τη φόρμα, παρηγοριά και αποθήκευση. Σήμερα οι αγορές σας προσφέρουν επώνυμα κρεβάτια χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα αποθήκευσης στα συρτάρια, ταμπλό και τις σανίδες ποδιών και επίσης κάτω από το κρεβάτι. Θα είστε σε θέση να διαθέσετε λιανικά τα είδη σας ως μαξιλάρια, κουβέρτες, χαλιά, κλινοσκεπάσματα και πολλά άλλα για να εξοικονομήσετε χώρο. Κρατήστε τα ανεπιθύμητα πράγματα έξω από τα μάτια σας αποθηκεύοντάς τα με προσοχή και τακτοποίηση. Ένα ράφι ή ένα εύκολο ντουλάπι για βιβλία μπορεί επίσης να βελτιώσει την εμφάνιση από το δωμάτιο κρεβατιού. Λιγότερο δείγμα παραγόντων μέσα στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να το κάνει να φαίνεται εξαιρετικά ευρύχωρο και καθαρό. Το καναπέ-κρεβάτι είναι συχνά μια νέα και ξεχωριστή έννοια για μικρότερο υπνοδωμάτιο. Επιλέξτε συμπιεσμένα έπιπλα και φωτιστικά.

Ενώ η επιλογή του σχεδίου χρώματος είναι μερικές φορές προσωπικά ζητήματα, υπάρχουν μερικές αποχρώσεις που είναι εξαιρετικά παρηγορητικές και πολύ καλύτερα προσαρμοσμένες στον χώρο ύπνου σας. Οι φωτεινότερες αποχρώσεις μπορεί να προσφέρουν καλύτερη διάθεση, αλλά μπορεί επίσης να σας διατηρήσουν ξύπνιοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τις νύχτες. Μακριά από σκοτεινά και θαμπά χρώματα για την κρεβατοκάμαρα. Για όσους λατρεύουν να χρησιμοποιούν αποχρώσεις όπως μπλε, πορφυρό και καφέ στα έπιπλα σας, τότε πηγαίνετε για φρέσκα και ανοιχτά χρώματα για χωρίσματα υπνοδωματίου. Τα οικιακά έπιπλα σε αυτό το δωμάτιο φαίνονται γενικά υπέροχα σε καφέ. Ωστόσο, θα μπορείτε να πειραματιστείτε με άλλα χρώματα, εάν χρειάζεστε μια ξεχωριστή αναζήτηση για την περιοχή σας. Ρίξτε μια ματιά για να χρησιμοποιήσετε τα κλινοσκεπάσματα με φρέσκα νέα χρώματα. Οι σύγχρονες αποχρώσεις σας κάνουν να αισθάνεστε χαρούμενοι και διεκδικημένοι. Το υπνοδωμάτιο θα φαίνεται ακόμη μεγαλύτερο και καλύτερο με ροζ, μοβ, λευκά, κρεμ και κίτρινα χρώματα. Πειραματιστείτε με τυπωμένα αντικείμενα στα σεντόνια και τις κουρτίνες σας. Πηγαίνετε με συνδυασμούς της προτίμησης. Χρησιμοποιήστε εξαιρετικά άνετους πόρους για τα σεντόνια και τα μαξιλάρια σας. Δεν θα διστάσετε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε.

Τα μείγματα βαμβακιού ή βαμβακιού είναι σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή για το καλοκαίρι. Το Flanel σας κρατάει τη ζέστη τους χειμώνες. Το σατέν και το μετάξι μπορούν επίσης να είναι μια πολύ καλή επιλογή για τα σεντόνια και τα καλύμματα μαξιλαριών. Φανταστείτε σχετικά με το σχέδιο που επιθυμείτε. Μην διστάσετε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε. Οι απλές λωρίδες, τα μοτίβα λουλουδιών ή ίσως ένα απλό φύλλο στρώματος με τυπωμένες διευθύνσεις μαξιλαριών μπορεί να κάνουν την αναζήτηση στρωμάτων σας κομψή. Αυτές οι αποχρώσεις και οι συνδυασμοί πρέπει ουσιαστικά να ταιριάζουν με το χρώμα με τους τοίχους. Πρέπει να ενισχύσουν σχεδόν κάθε άλλο αλλιώς ο χώρος θα άλλαζε χάος. Το στρώμα και τα κλινοσκεπάσματα είναι σίγουρα ζωτικής σημασίας όψεις, όσον αφορά τον σχεδιασμό από το υπνοδωμάτιο. Το πρώτο πράγμα που οι άντρες και οι γυναίκες θα ανακαλύψουν θα μπορούσαν να είναι το στρώμα και το κρεβάτι εάν περπατούσαν σε αυτό το μέρος της ιδιοκτησίας κάποιου. Βεβαιωθείτε ότι το νήμα εξαρτάται από την ετικέτα πριν αποφασίσετε να πάρετε κρεβάτι. Επιπλέον το πέλμα βασίζεται πολύ περισσότερο στην ευκολία και την άνεση. Όσο πιο ψηλά το νήμα μετράει τόσο μεγαλύτερη είναι η σεντόνια ή τα κλινοσκεπάσματα.

Πηγαίνετε για τις δικές σας προσωπικές ιδέες. Σκεφτείτε πώς θέλετε να μοιάζει το ατομικό σας σπίτι. Ενσωματώστε ένα συμπαγές φωτιστικό γύρω από το κρεβάτι σας. Ένα απλό στρώμα στρώματος εκτός από ένα τυπωμένο αμπαζούρ θα φαινόταν επίσης κομψό. Τοποθετήστε βραδινές λάμπες που είναι επιτοίχιες για να αποφύγετε τη σπατάλη σπιτιού ως μέρος του υπνοδωματίου σας. Πηγαίνετε για εφευρετικές κορνίζες ή εκτυπώσεις τέχνης, τοποθετημένες στα χωρίσματα κοντά στο κρεβάτι. Η κρεβατοκάμαρά σας πρέπει πραγματικά να αποδείξει την ατομικότητά σας, επομένως πηγαίνετε με κάτι νέο και δημιουργικό. Επιλέξτε τακτικό προγραμματισμό. Δεν πρέπει να παρακάνετε τα πράγματα. Η απλότητα θα αυξανόταν στην εμφάνιση στο δωμάτιο.

Ένα όμορφο κεντρικό γραφείο ή απλά μια τέχνη μπορεί να κάνει το δωμάτιο του δωματίου να φαίνεται ελκυστικό. Μπορείτε να διατηρήσετε ένα κομμάτι έργου τέχνης στο τραπέζι. Συμπεριλάβετε ένα χαλί στο κέντρο με το δωμάτιο ή επάνω στο κρεβάτι. Συνδυάστε το με άλλα αξεσουάρ εντός του χώρου. Κρατήστε τη διάσταση του χαλιού σας περιορισμένη στο μέγεθος με το μέρος. Λάβετε μια απόφαση σχετικά με τα χρώματα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε στο στρώμα και τα κλινοσκεπάσματα σας. Τολμηρό, ζεστό, «ουδέτερο ή δροσερό», κάθε χρώμα έχει τη δική του ιδιαίτερη σημασία. Επιλέξτε χρώμα σύμφωνα με τη γεύση και την επιθυμία σας. Τα υπνοδωμάτια σας είναι πραγματικά ένα μέρος για ξεκούραση, ήρεμο και χαλαρωτικό. Έτσι, κάντε το δωμάτιο κρεβατιού σας μια άνετη περιοχή για να μελετήσετε, να συνθέσετε και να ανακαλύψετε. Χρησιμοποιήστε σπονδυλωτή και απλή επίπλωση σπιτιού για να δημιουργήσετε το ευρύχωρο δωμάτιο κρεβατιού. Χρησιμοποιήστε ζωηρά βάζα λουλουδιών και όμορφα μπουκέτα μέσα σε αυτό, για να δημιουργήσετε μια αρωματική ατμόσφαιρα. Επιλέξτε αρωματικά κεριά στην περιοχή.